Ски ръкавици дамски SEYCHELLES BROWN от естествена кожа

Продукт №: G006360
Код на производителя: 1086-1038169

Зимни ръкавици за жени

  • Марка: LHOTSE
  • Размер: 6, 7, 8

Ски ръкавици дамски SEYCHELLES BROWN от естествена кожа имат ластик лента за пристягане на ръката и кукичка за прикрепяне една към друга. Вътрешният хастар е много топъл и паропропусклив. Така ръката винаги остава суха. HyperLoft - между хастара и външния слой на ръкавицата е монтиран HyperLoft - синтетичен изолатор осигуряващ топлина и комфорт. Той е лек, компактен и съхне много бързо. Уникалните микро нишки на изолацията HyperLoft задържат повече въздух и отразяват топлината на тялото ви. Съставени са от кухи влакна, изключотелно меки и леки. Този материал поема по-малко от 1% от собственото си тегло вода. съхне много бързо и поддържа топлина, дори когато е мокър. Освен това е високотехнологичен материал, който не замърсява природата. Създава вакуум ефект, който осигурява висока еластичност и стабилност на кройката и формата на ръкавиците за оптимален комфорт за носене.
Makes Dry - специален материал, който запазва тялото ви сухо през цялото време. Бързо съхнещ материал, който абсорбира потта и също така бързо я изпарява. Запазва телесната ви температура и я поддържа. Освен това е и дишащ, благодарение на по-големите разстояния между нишките на плата. Голяма повърхност позволява бързо изпаряване. Анти пилинг материал.Teflon - предпазващ плат от DuPont. водата се плъзга по повърхността му и не попива. Този плат осигурява максимална водорезистетност, а също така е и резистентен към петна. Teflon не пречи на дишащата материя. Издържа при пране в машина или химическо чистене.

 

Техническа характеристика:

 

  • Материали и покрития: естествена кожа, HyperLoft, Makes Dry и тефлон.
  • Външен материал състав: 40% акрил; 60% полиестър
  • Вътрешен материал състав: 100% полиестър

38.00лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Ски ръкавици дамски SEYCHELLES BROWN от естествена кожа

Добави коментар
Зимни ръкавици за жени Ски ръкавици дамски SEYCHELLES BROWN от естествена кожа не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на LHOTSE, моля свържете се с нас на 0879202042.