Ски ръкавици мъжки DENVER

Продукт №: G006357
Код на производителя: 4025-1038163

Зимни ръкавици за мъже

  • Марка: LHOTSE
  • Размер: 7, 8

Ски ръкавици мъжки DENVER имат ластик за пристягане на ръкавицата на ръката и кукичка за прикрепяне една към друга. Между хастара и външния слой на ръкавицата е монтиран HyperLoft - синтетичен изолатор, осигуряващ топлина и комфорт. Той е лек, компактен и съхне много бързо. Уникалните микро нишки на изолацията HyperLoft задържат повече въздух и отразяват топлината на тялото ви. Съставени са от кухи влакна, изключотелно меки и леки. Този материал поема по-малко от 1% от собственото си тегло вода. Съхне много бързо и поддържа топлина дори когато е мокър. Високотехнологичен материал, не замърсяващ природата. Създава вакуум ефект, който осигурява висока еластичност и стабилност на кройката и формата на ръкавиците за оптимален комфорт при носене. Предпазващ плат от DuPont. Водата се приплъзва по повърхността му и не попива. Този плат осигурява максимална водорезистетност, както и резистентност към петна. Teflon не пречи на дишащата материя. Издържа при пране в машина или химическо чистене.

 

Техническа характеристика:

 

  • Материали и покрития: Естествена кожа, HyperLoft, Teflon
  • Външен материал състав: 94 % полиестер, 6 % еластан
  • Вътрешен материал състав: 100 % полар
  • Вътрешният хастар е много топъл и паропропусклив. Така ръката винаги остава суха.

61.75лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Ски ръкавици мъжки DENVER

Добави коментар
Зимни ръкавици за мъже Ски ръкавици мъжки DENVER не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на LHOTSE, моля свържете се с нас на 0879202042.