Sleep Formula 30 Tabs.

Продукт №: G004417
Код на производителя: 16247

За пълноценен и здравословен сън

  • Марка:

Габата помага за полезното релаксиране на тялото и мозъка, подпомага мозъчната дейност, отстранява стресови елементи и значително подобрява съня. Габата помага и за снабдяването на спортисти с необходимата енергия за-по големи и ефективни спортни и тренировъчни постижения.

Хормонът мелатонин има успокояващо и антиоксидантно действие. Освен това, той действа като имуностимулант и значително подобрява настроението.

5 – хидрокситриптофанът помага за по-добър сън и релаксация, а екстрактът от годжи бери памага за премахването на токсините от тялото и предпазва клетките от неблагоприятното въздействие на свободните радикали.


66.79лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 таблетка на ден преди сън.

Каква цел има

  • За подобряване на съня.
  • За отстраняване на стреса.
  • За подобряване на мозъчната дейност.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Sleep Formula 30 Tabs.

Добави коментар
За пълноценен и здравословен сън Sleep Formula 30 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на , моля свържете се с нас на 0879202042.