Sleep N Restore Natrol 20 таблетки

Продукт №: G001031
Код на производителя: SLEEPNR001

Сънотворно

NATROL Sleep N Restore 20 tabs  е сънотворно, което съдържа мелатонин и валериан, които съставки са естествен помощник при безсъние. Съдържа антиоксиданти, които подпомагат възстановяването по време на сън.


22,97 лв. 13.85лв.

Начин на приемане

 Приемете по 1 таблетка до 30 минути преди лягане вечер.

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 20 tabs
Количестно на доза 1.00 tabs
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 30 UI 100%
Калций 70 mg 7%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Sleep N Restore Natrol 20 таблетки

Добави коментар
Сънотворно Sleep N Restore Natrol 20 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.