Слим Формула - формула за отслабване 90 таблетки Calivita

Продукт №: G005106
Код на производителя: CV0135

Slim Formula - комплексен продукт за подпомагане загуба на тегло

Слим Формула - формула за отслабване 90 таблетки Calivita е комплексен продукт за подпомагане загубата на тегло, способстващ активизирането на метаболизма и контрола на приема на храна. Зеленият чай, съдържащ антиоксиданти и джинджифилът меко стимулират обмяната на веществата и мозъчната дейност; същевременно намаляват умората, която често съпътства диетите за отслабване. L-карнитинът спомага за повишаване изгарянето на мазнините по време на физическа активност, а фибрите от кактус нопал създават усещане за ситост.

Екстракт от зелен чай

Неговото кофеиново съдържание може да ускори процесите на метаболизма и отделянето на топлина. Това дава енергия, повишава работоспособността и затова често се използва като основна съставка в хранителните добавки, предназначени за намаляване на телесната маса. Съдържанието на полифенол, витамин С и Е спомагат за защита на клетките от вредното действие на свободните радикали.

Нопал – бодлив червен кактус

Той оказва положително действие върху регулирането на телесното тегло и процесите на метаболизма. Освен това допълнително съдържа някои изключително полезни за организма хранителни съставки.

L-Carnitine

L-Carnitine играе важна роля за метаболизма и е необходим при “транспортирането” на мазнините до митохондриите, където протича процесът на изгарянето им. L-Carnitine участва в мастната обмяна на клетъчно ниво и в процесите на производство на енергия, като освен това може да подпомогне правилното функциониране на мускулите.

Лецитин

Съдържанието на лецитин в продукта подобрява способността за концентрация и оптималното функциониране на нервната система.

Хром-пиколинат

Той е незаменим за мастната и въглехидратната обмяна. Осигурявайки ефекта на инсулина, той оказва влияние върху обмяната на въглехидратите, белтъчините и мазнините. В тази комбинация хромът може отлично да се усвои от организма.

Garcinia cambogia

Нейната активна съставка хидроксицитрат има намаляващо апетита действие. Тя пречи на усвоените от тялото въглехидрати да се превърнат в мазнини и по този начин спомага за ефективността на диетата за намаляване на телесното тегло.

  • за допълване на отслабващата диета
  • за улесняване на промяната в стила на живот


Дозировка:
3 х 1 таблетка дневно (с консултация)

Съдържание:
100 мг - Нопал
100 мг - Гарциния Камбоджа (станд.50%HCA)
50 мг - Зелен чай (95% станд. полифеноли)
50 мг - Корен от джинджифил
40 мг - L-Карнитинов комплекс
40 мг - Семе от копър
25 мг - Куркума
25 мг - Лецитин
50 µg - Хром пиколинат

Съдържа още: дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, стеаринова киселина, магнезиев стеарат


101,48 лв. 57.60лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

Сваляне на килограми

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90
Количестно на доза 1.00

За Зелен чай Виж всички 21 продуктa

Зеленият чай е силен антиоксидант който стимулира хормона норадреналин, който спога за бързото изгаряне на мазнините и калориите. Зеленият чаъ съдържа голямо количество витамин C. Консумирането на умерени количества зелен чай поддържа тонуса, поради съдържащия се в него кофеин. Помага при преумора и продължителна работа, изостря ума.

Коментари към Слим Формула - формула за отслабване 90 таблетки Calivita

Добави коментар
Slim Formula - комплексен продукт за подпомагане загуба на тегло Слим Формула - формула за отслабване 90 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зелен чай на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.