Слънчогледов Лецитин 1200 мг 200 дражета Now Foods

Продукт №: G001909
Код на производителя: 2311

Sunflower Lecithin

Слънчогледов Лецитин 1200 мг 200 дражета Now Foods е оригинално решение за вашето здраве, без да се притеснявате от нискокачествени продукти или такива, които отдавна са белязани с белега на генно-модифицираните разработки. Известно е, че не само соята подлежи на генна модификация, но и много други семена. Слънчогледовите семена обаче все още не са били подлагани на генна модификация и това ги прави един от най-добрите източници на мастни киселини. Слънчогледов Лецитин е чудесен избор при алергични заболявания. Девет хранителни групи са виновни за 90% от алергиите, като слънчогледът не попада в нито една от тях. Слънчогледов Лецитин е възможно най-добрият източник на растителен лецитин, който може да се намери на хранителния пазар. Той притежава допълнителни предимства като липса на мирис, неутрален вкус, високо съдържание на Фосфадитил Холин, ниско съдържание на линолеева киселина, което означава и по-голяма стабилност при усвояването. Слънчогледов Лецитин подпомага поддържането на нервната система и функционирането на мозъка. Това се дължи на мастната киселина Фосфадитил Холин, която изгражда една голяма част от мозъка и нервната система. В допълнение Слънчогледов Лецитин е богат на мастните киселини Фосфадитил Инозитол и Фосфадитил Етаноламин.

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дражета дневно с храна.


69,56 лв. 49.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 драже два пъти дневно.

Каква цел има

Подкрепа и поддържане на добро общо здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 66 дози
Количество в опаковка 200 дражета
Количестно на доза 3.03 дражета
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 25 0%
Общо Калории 30 0%
Мазнини полиненаситени 2 г 0%
Общо Мазнини 2.5 г 0%

За Други Мастни Киселини Виж всички 24 продуктa

Други Мастни Киселини-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Слънчогледов Лецитин 1200 мг 200 дражета Now Foods

Добави коментар
Sunflower Lecithin Слънчогледов Лецитин 1200 мг 200 дражета Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Други Мастни Киселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.