Соев лецитин 100 гел капсули Calivita

Продукт №: G005155
Код на производителя: PN0104

Super Soya Lecithin

Соев лецитин 100 гел капсули Calivita е природно вещество от групата на фосфолипидите, които са съставни елементи на всички живи клетки. Главните съставки на соевия лецитин са холин и инозитол. Холина участва в изграждането на биологичните мембрани и се свързва с някои витамини, а инозитола се складира в големи количества в човешкия мозък. Холин и инозитол са субстанции, изгарящи мазнините и предотвратяващи мастната дегенерация на черния дроб. Лецитинът съдържа и калциеви и натриеви йони, спомагащи разпространението и пренасянето на нервните импулси и има добро седативно действие. Може успешно да намали високото ниво на холестерола и да стимулира мозъчната активност. Оказва благоприятно въздействие върху кръвообръщението и потентността на мъжа.


Дозировка:
По 1-2 капсули дневно.

Съдържание:
1200 мг - Соев лецитин50,42 лв. 28.80лв.

Начин на приемане

1 до 2 капсули дневно

Каква цел има

Намаля високото ниво на холестерола и стимулира мозъчната активност

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Соев лецитин 100 гел капсули Calivita

Добави коментар
Super Soya Lecithin Соев лецитин 100 гел капсули Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.