Соев протеин изолат 908 гр Now Foods

Продукт №: G001450
Код на производителя: 2142

Soy Protein Isolate

Соев протеин изолат 908 гр Now Foods съдържа минимално количество мазнини, холестерол и лактоза, като така е подходящ за хора, които имат непоносимост към лактозата и за вегетарианци. Богат е на сапонини, фитостероли и изофлавони - те поддържат имунната система и намаляват нивата на холестерол в тялото. Soy Protein Isolate забавя процесите на стареене, подобрява функциите на сърдечно-съдовата система, бори се с опасните за организма свободни радикали, индиректно стимулира метаболизма, подобрява костното здраве. По този начин получавате високопротеинови храни с минимално количество въглехидрати и наситени мазнини. Към продукта не са добавени изкуствени подсладители, оцветители и овкусители, което го прави изцяло натурален продукт.

Начин на употреба: Преди и след тренировка. Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене.91,84 лв. 66.00лв.

Начин на приемане

Преди и след тренировка. Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене.

Каква цел има

За възстановяване и набавяне на белтъчини

Странични ефекти

Подуване на корема

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 908 гр.
Количестно на доза 45.40 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20 g 40%
Желязо 3 mg 17%
Калций 170 mg 17%
Магнезий 20 mg 5%
Натрий 200 mg 8%
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 90 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Соев протеин изолат 908 гр Now Foods

Добави коментар
Soy Protein Isolate Соев протеин изолат 908 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.