Соя изофлавони 50 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005932
Код на производителя: PV - 51

Основна грижа за женското здраве

Соя изофлавони 50 желатинови капсули PureVital са антиоксиданти, които помагат за поддържане на здравословен хормонален баланс  и предпазват клетките ни от вредни видоизменения. В допълнение с положителното действие на хмела СОЯ ИЗОФЛАВОНИ съдейства за намаляване на оплакванията от физическия и психически дискомфорт, свързан с менопаузата, подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите и забавя процесите на стареене. Продуктът също така намалява риска от атеросклероза и оказва благоприятно влияние върху костната система, като съдейства за ограничаване процесите на остеопорозата.

Една таблетка Соя Изофлавони съдържа:

Соеви изофлавони (40%) - 25.000 мг: Соята е богата на витамините А,В,Д, също на желязо, калций, цинк и редица биоактивни субстанции – фитостероли, фитоестрогени, изофлавони и др. Изофлавоните са антиоксиданти, които препятстват възникването на злокачествени новообразувания. Имат и съдоразширяващ ефект и се използват в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания.


Соя - 100.000 мг: Соевите зърна са богати на така наречените фитоестрогенни растителни съединения с хормоноподобен ефект. По този начин, ясно се намаляват неприятните симптоми на менопаузата, причинени от хормонален дисбаланс. 


Хмел - 60.000 мг: Активните съставки на Хмела включват флавоноиди, херниарин, умбелиферон. Той има болкоуспокояващо, антисептично, диуретично и успокоително действие. Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания. Препоръчва се при климактерични нервни оплаквания, възпаление на жлъчните пътища, жлъчния мехур, при безсъние,нервна възбуда.


Царевично нишесте - 200.000 мг: Царевичното нишесте обикновено се използва като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


19,48 лв. 14.00лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Соя изофлавони 50 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Основна грижа за женското здраве Соя изофлавони 50 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.