Soy Protein Isolate 2.2 lbs.

Продукт №: G003501
Код на производителя: 715

Соев протеин

  • Марка:
  • Вкус: Шоколад

Peak Soy Protein Isolate е толкова качествен и дори по-работещ от млечните или местните протеини, а това, че е протеин, направен основно от зеленчуци, го прави една уникална алтернатива за трениращите, алергични към млека. Поради тази причина влиянието си върху нивото на холестерол, имунната система, костната плътност, хормоналните нива, инсулиновата чувствителност и щитовидните хормони Peak Soy Protein Isolate е един перфектен протеин за спазване на режим и за вашето здравословно състояние.

Peak Soy Protein Isolate е уникално действащ протеини. Освен заради ефектните му спецификации, благоприятстващи здравето и горенето на мазнини, можете да използвате Peak Soy Protein Isolate като бърз протеин за мускулен маса.


64.01лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

От една до три дози на ден.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и сила. По-бързо възстановяване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33дози
Количество в опаковка 1.000кг.
Количестно на доза 0.03.кг.
Съставка Грамаж Процент
Л-Валин 5.3гр. 0%
Протеин 27гр. 0%
Въглехидрати 0.2гр. 0%
Л-аргинин 7.1гр. 0%
Л-Глутамин 20гр. 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Soy Protein Isolate 2.2 lbs.

Добави коментар
Соев протеин Soy Protein Isolate 2.2 lbs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.