Soya Protein 750g.

Продукт №: G003419
Код на производителя: 6082

Соев протеин

  • Марка:

Soya Protein е изграден от соев протеин изолат, който ще Ви помогне в изгарянето на излишните мазнини и ще подпомогне храносмилателната Ви система. Соевият протеин изолат помага за повишаването на енергията, значително намалява холестеролните нива в кръвта и ускорява процеса на покачване на чиста мускулна маса. Заради растителните екстракти в състава му, продуктът е подходящ за вегетарианци.

В продукта се съдържа още Л-глутамин, който активно спомага покачването на мускулна маса, заради стимулацията си върху хормона на растежа. Помага за регулацията на киселини в тялото.

Добавен е и витамин B6, който е изключително важен за дейността на мозъка и нервната система. Той предотвратява мускулните схващания и помага при високоинтинзивни тренировки.
 
Добавеният магнезий подхранва имунната система и има благоприятно действие върху сърдечната дейност. Той ускорява произвеждането на тестостерон в тялото и намалява риска от наранявания по време на интензивни тренировки.
 80.66лв.

Начин на приемане

Разтварят се по 30 грама от продукта в 300 милилитра вода и се приема от 1 до 3 пъти на ден.

Каква цел има

  • За увеличаване на мускулната тъкан.
  • За по-голяма издръжливост по време на интензивни тренировки.
  • За изгаряне на излишните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.750 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20 гр. 40%
Kалий 80 мг. 2%
Желязо 3 мг. 17%
Калций 170 мг. 17%
Магнезий 20 мг. 5%
Натрий 200 мг. 8%
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 90 0%
Общо Мазнини 0.5 гр. 1%

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към Soya Protein 750g.

Добави коментар
Соев протеин Soya Protein 750g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на , моля свържете се с нас на 0879202042.