СПИРУЛИНА 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ

Продукт №: G005387
Код на производителя: MV - 17

Хранителна добавка за регулиране на телесното тегло

Спирулина се наричат едноклетъчните сини водорасли, съдържащи над 100 хранителни компонента. Съставът им обхваща огромен процент белтъчини, аминокиселини, витамини, фитонутриенти, син фикоцианин, минерали, каротиноиди, своеобразни пигменти,  гама-линоленова киселина, омега-3 и омега-6 мастни киселини, хлорофил, полизахариди и мощни пробиотични сединения. Спирулината е един от най-богатите на антиоксиданти източници, тъй като изобилства от токофероли и фенолови киселини, съдържа огромно количество витамини А и Е, много протеини и в сравнение със суровия спанак – десетки пъти повече желязо. Спирулината е особено подходяща като грижа за фигурата и поддържането на нормално телесно тегло.  Подкрепя имунната система. Изобилието от минерали в състава й, поддържа нормалното състояние на зъбите, костите и ноктите.

Приложение:
Натурална Спирулина отгледана в езера в Африка и Централна Америка. В съчетание със здравословно хранене и подходяща физическа активност, допринася за нормалното състояние на телесното тегло.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 таблетки половин час преди хранене, с пълна чаша вода.

 

Съдържание: (в 1 табл.) дн.доза
Спирулина 500 мг 1500 мг
(синьо-зелени водорасли)    


Други съставки: Дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, магнезиев стеарат и силициев двуокис.

Продуктът не съдържа: Захар, нишесте, натрий, мая, соя, царевица, пшеница, млечни продукти, яйца, аромати, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.


33,61 лв. 22.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 3 таблетки на ден половин час преди хранене с много вода.

Каква цел има

За поддържане на телесното тегло, нормалното състояние на зъбите, костите и ноктите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33 дози
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 3.03 капсули
Съставка Грамаж Процент
Спирулина 500mg 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към СПИРУЛИНА 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ

Добави коментар
Хранителна добавка за регулиране на телесното тегло СПИРУЛИНА 500 MG 100 ТАБЛЕТКИ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на MASON VITAMINS, моля свържете се с нас на 0879202042.