Spirulina Powder 150 грама

Продукт №: G002091
Код на производителя: MV-7744

Комплексен антиоксидант

Spirulina е форма на водорасли, което расте естествено в тропичните и субтропичните езера и се признава като една от топ храните за здравето на организма ни. Тази съставка съдържа всички хранителни вещества, необходими за човешкия организъм.

По-специално, Spirulina е богат източник на протеини, витамини, минерали, есенциални мастни киселини и антиоксиданти. Това означава, че Spirulina е особено добър източник на храна за насърчаване на здрава имунна система, като в същото време помага за борба с действието на свободните радикали.


50,42 лв. 23.40лв.

Начин на приемане

Приемайте по 5 грама дневно с храна

Каква цел има

За подържане здравето на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 150 грама
Количестно на доза 5.00 грама
Съставка Грамаж Процент
Спирулина 5 г 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Spirulina Powder 150 грама

Добави коментар
Комплексен антиоксидант Spirulina Powder 150 грама не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на MyProtein, моля свържете се с нас на 0879202042.