Spirulina Powder Organic 100 гр

Продукт №: G002455
Код на производителя: 15305

Спирулина

Spirulina Powder (Organic) е хранителен, гъст, тъмно зелен прах. Той  съдържа незаменими аминокиселини, както и множество витамини и минерали, включително B витамини и антиоксиданти. Spirulina Powder (Organic) е напълно органичен продукт със съдържание на 63% протеин, много повече в сравнение с други подобни продукти.

Спирулина са вид водорасли, растящи в естествени алкални езера в субтропична и тропическа среда. Спирулина се използва като хранителен източник в продължение на стотици години. Нейните свойства са „преоткрити“ през 1960 година.

 
Spirulina Powder (Organic) е фантастичен източник на протеини и аминокиселини. Той е особено подходящ за вегетарианци и вегани.
 
Spirulina Powder (Organic) е плътен микроелемент с високо съдържание на В-витамини, антиоксиданти и желязо. Той е богат източник на хлорофил, известен със свойствата си за премахване на тежки метали от организма.
 
Виското съдържание на протеин в Spirulina Powder (Organic) го прави чудесна добавка за изграждане на мускулна маса и възстановяване. В допълнение, съдържанието на аминокиселини ускорява възстановяването след интензивно натоварване.
 
Спирулина има редица ползи за здравето. Тя е мощен източник на витамини и минерали и действа благоприятно върху целия организъм. Антиоксидантите и хлорофилът в състава и имат детоксикираща свойства. Освен това, спирулина е лесна за усвояване и подпомага храносмилането.
 

41,75 лв. 27.50лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием:

Смесете 1 доза (5 гр) с напитка по избор и приемайте 1-2 пъти дневно, 30 минути преди хранене.
 

Каква цел има

Източник на витамини и минерали,източник на протеини,силен антиоксидант

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 100 гр
Количестно на доза 5.00 гр

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към Spirulina Powder Organic 100 гр

Добави коментар
Спирулина Spirulina Powder Organic 100 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на BULK Powders, моля свържете се с нас на 0879202042.