Спокоен сън формула 325 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005529
Код на производителя: 4655

Естествен продукт при нарушение на съня и безпокойство

Спокоен сън формула 325 мг 90 капсули Natural Factors е натурален продукт на билкова основа с укрепващо нервната система действие. Намалява тревожността. Съдейства за пълноценната почивка и спокойния сън. Формулата включва стандартизиран екстракт от корен на валериана, както и екстракти от хмел, пасифлора и шлемник. Валериана е известна с успокояващия си ефект върху възрастни и деца. Стандартизираният екстракт в продукта осигурява високо ефективен седативен ефект. Пасифлора също може да се използва както от възрастни, така и от деца. Освен че благоприятства съня, тя оказва изключителен ефект върху нервната система, тонизирайки и успокоявайки я. Много специалисти смятат, че пасифлора е действа много добре на хора, които страдат от тревожни разстройства и емоционална лабилност. Шлемникът и хмелът подобряват състоянието при нервни разстройства, тревожни състояния  и безсъние.  Приемът им води до възстановяване и регенериране на нервната система.

При проблеми със съня:

Заспивате трудно и често се будите през нощта. Понякога се въртите в леглото часове наред, но без резултат, докато не стане почти утро и тогава се унасяте за час – два. В редките случаи, когато все пак заспите в нормално време, сънят ви е накъсан и най-незначителния шум е в състояние да ви събуди. Събуждате се внезапно в твърде ранните утринни часове… В резултат от всичко това, през деня се чувствате нервни и разстроение, уморени, сънливи, не можете да се концентрирате, забравяте…

Ако продължат дълго във времето, разстройствата на съня могат да нанесат сериозни щети на организма. Преки последствия от безсънието често са състоянията на тревожност и депресия, неспособността за концентрация и отслабването на паметта, раздразнителност, умора. Но освен психоемоционални изменения, безсънието може да причини сърдечносъдови и неврологични проблеми, спад в имунитета и други.

Спокоен сън формула благоприятства дейността на нервната система и се

препоръчва при безсъние и последвалите от това нервно изтощение, свръхвъзбуда, напрегнати състояния и други.

Спокоен сън формула  повлиява много положително безсънието, като скъсява времето, необходимо за заспиване и подобрява продължителността и качеството на съня.

Спокоен сън формула релаксира тялото и ума по естествен начин.

Спокоен сън формула съдържа само стандартизирани билкови екстракти, което гарантира, че всяка капсула съдържа точното количество активни вещества! Не води до пристрастяване.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалната функция на съня и за нормалното функциониране на нервната система.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
При необходимост от 1 до 3 капсули на ден преди лягане.

Съдържание: в 1 капсула дн.доза
Валериана 100 mg 300 mg
екстракт 4:1 от корен, стандартизиран до 0.8% валерианова киселина    
Шлемник на прах (външни части) 100 mg 300 mg
Пасифлора 50 mg 150 mg
екстракт 4:1 от цвят    
Хмел на прах (цвят) 50 mg 150 mg
Хмел 25 mg 75 mg
екстракт 5:1 от цвят    

44,40 лв. 31.20лв.

Начин на приемане

При нужда от 1 до 3 капсули преди сън.

Каква цел има

Зза поддържането на нормалната функция на съня и за нормалното функциониране на нервната система.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За За Съня и Нервите Виж всички 31 продуктa

Добавки който стимулират организма за по добър сън и успокояват нервната система.Тези продукти са предназначени да стимулират организма да отпочива което води до възстановяването му.

Коментари към Спокоен сън формула 325 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт при нарушение на съня и безпокойство Спокоен сън формула 325 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За Съня и Нервите на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.