Блистер Stacker 3 XPLC 4 капсули

Продукт №: G001503
Код на производителя: ST0010

Енергиен Бустер

STACKER2 представя уникално формулираните енергетици на капсули – продукти, които ще Ви дадат мощен прилив на енергия и ще премахнат отпадналостта, хроничната умора и липсата на желание. Енергийните капсули на STACKER2 са удобни за прием по всяко време, те ще са до Вас когато отивате на фитнес, когато сте в офиса и чувствате отпадналост и във всички други моменти, когато имате нужда от бърз източник на енергия.Добавения хитозан спомага за горенето на мазнините.Научно доказано е, че когато изразходвате енергията на тялото то гори и мазнини така организма се храни с енергията която му е нужна

Съдържание: Витамин В-12, фолиева киселина, В-6, В-3 и уникална комбинация на енергия, съдържаща таурин, ябълчена киселина, кофеин, N-ацетил цистеин , L-тирозин и L-фенилаланин която е единствената аминокиселина за концентрация.


6,27 лв. 4.00лв.

Начин на приемане

Начин на прием:Изпийте една капсула  сутрин или преди тренировка на гладно.

Каква цел има

Използва се за енергия концентрация и силата от която имате нужда за една пълноценна тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 1 блистер
Съставка Грамаж Процент
Витамин B12 (Кобаламин) 500 mcg 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 20 mg. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 40 mg. 0%
Фолиева киселина 400 mcg 0%

За Умора стрес Виж всички 38 продуктa

Стресът е ответна реакция на нашия организъм в борбата му да се адаптира към случващото се в живота ни. Стресът е биологичен механизъм, чрез който реагираме на всички външни дразнения - физически, психически или сензорни. 

Коментари към Блистер Stacker 3 XPLC 4 капсули

Добави коментар
Енергиен Бустер Блистер Stacker 3 XPLC 4 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Умора стрес на Stacker 2, моля свържете се с нас на 0879202042.