Stamina Booster – 400 gr.

Продукт №: G003262
Код на производителя: Al20

Анаболен буустер от аминокиселини

  • Марка:

Това е продукт  източник на силно анаболните киселини от ВСАА веригата- около 6 грама в една доза. Препоръчва се както за всички спортисти, така  и за хора активно спортуващи или работещи с физически натоварвания.

В Stamina Booster  са събрани комбинация от суплементи, подпомагащи вашата силова тренировка и правят качването на мускулна маса бързо и ефективно. Чрез приема на продукта вече няма да се чудите на по-големите тежести, защото те ще бъдат вече просто ниво което сте минали. Вашата издръжливост на тренировка ще се увеличи осезаемо и резултатите няма да закъснеят.

Освен в предпазването от мускулни загуби  по време на упражнения, продуктът ще ви даде и оптимално бързо мускулно възстановяване и растеж , ако го приемате след това.

Stamina Booster  е 100% натурален продукт със високо съдържание на бета-аланин и аргинин във всяка от 40-те мощни дози. Аргининът повишава кръвния поток към мускулите  а бета-аланинът издръжливостта и устойчивостта по време на натоварванията.


115.94лв.

Начин на приемане

Единичната е  доза от 10 грама, разтворени в 250 мл вода.

Препоръчителен прием:  1 доза да се приема около 20-30 минути преди тренировка и втора се приема веднага след тренировка. В почивен ден е препоръчителен прием на една доза веднага след ставане от сън.

Каква цел има

Увеличаване на мускулната маса  и релеф. Дава сила и енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 40
Количество в опаковка 400gr
Количестно на доза 10.00gr
Съставка Грамаж Процент
Изолевцин 1.5gr 0%
Л-Валин 1.5gr 0%
Бета Аланин 2gr 0%
Л-аргинин 1gr 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Stamina Booster – 400 gr.

Добави коментар
Анаболен буустер от аминокиселини Stamina Booster – 400 gr. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.