Стълба за батут и трамплин Spartan Sport

Продукт №: G006526
Код на производителя: 1273

Универсална стълба за батут

Стълба за батут и трамплин Spartan Sport има здрава и стабилна конструкция, издръжлив профил и стъпала със специално покритие, предотвратяващо хлъзгане при качване.

 

Техническа характеристика:

  • Универсална стълба за батути / трамплини, съвместима с всички различни размери
  • Перфектно пасва за кръгли и правоъгълни батути
  • Натоварване на стълбата: 120 кг

 

Забележка: Стълба е необходима при батути/трамплини с диаметър по-голям от 180 см., тъй като и височината им става по-голяма. При всички предлагани модели в каталога ни, които имат нужда от стълба тя е включена в комплекта и цената на продукта и не е необходимо да я купувате отделно. Предлагаме този артикул отделно, в случай, че искате да го закупите за някой от по-малките модели или имате батут/трамплин без стълба, който не е закупен от нас.


 


34.90лв.

За Батути и трамплини Виж всички 33 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове трамплини и батути за малки и големи. Те могат да се използват за спорт, развлечение и за много други неща.

Коментари към Стълба за батут и трамплин Spartan Sport

Добави коментар
Универсална стълба за батут Стълба за батут и трамплин Spartan Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Батути и трамплини на Spartan Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.