Super Amino 6000 / 500 Caps.

Продукт №: G002541
Код на производителя: 14935

Аминокиселини

Super Amino 6000 е силен аминокиселинен продукт, който ви осигурява по 6 грама висококачествени протеини и аминокиселини на ден, помагайки за вашите тренировки.

Super Amino 6000 не съдържа глутен и соев протеин, а капсулите дават възможност за по-голям контрол върху дневния прием.

Продуктът e незаменима аминокиселина, което по свое му означава, че не може да се набави от тялото и трябва да се приема от външен източник - храна или като хранителна добавка.

Super Amino 6000 е прекурсор на азотния оксид и има неповторима роля при излъчването на хормоните, увеличава с пъти секрецията на растежен хормон, подпомага за детоксификацията на тялото и засилва имунната система. Той е наистина изключително полезен за трениращите, защото с участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има силно действие на вазодилатор, участва в много от процесите на снабдяване с кръв мускулните клетки.


111.32лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 2 капсули 1-3 пъти дневно

Каква цел има

  • подпомага детоксификацията на тялото
  • увеличава секрецията на растежен хормон

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 166
Количество в опаковка 500 капсули
Количестно на доза 3.01 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 3 гр. 6%
Общо Калории 10 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Super Amino 6000 / 500 Caps.

Добави коментар
Аминокиселини Super Amino 6000 / 500 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.