Super Amino Liquid 7 Amp.

Продукт №: G003633
Код на производителя: 7838

Аминокиселини в течна форма

  • Марка:

Аминокиселината аргинин е мощен имуностимулант и неутрализира свободните радикали. Тя ще Ви помогне в укрепването на половото функциониране и в по-голямото производство на хормон на растежа и увеличава инсулиновите нива. Освен това, аргининът има благоприятно въздействие върху дейността на мозъка и нервната система. 


Аминокиселината орнитин от своя страна помага за бързото и ефективно покачване на мускулната маса и ускорява възстановителния процес. Той предотвратява разграждането на мускулната тъкан и помага при контузии на мускулите. 
 
Аминокиселина лизин е активен участник в балансирането на азота в тялото. Витамин B6, помага за осъществяване на качественото протеиново усвояване и помага да намаляването на мускулните схващания. Той има благоприятно въздействие върху нервната система и паметта. 

42.93лв.

Начин на приемане

Консумира се по една ампула на ден - преди тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За бързо възстановяване след интензивни тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.070 кг.
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 8 мг. 0%
Въглехидрати 10 гр. 0%
Л-аргинин 12000 мг. 0%
Л-Орнитин 8700 мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Super Amino Liquid 7 Amp.

Добави коментар
Аминокиселини в течна форма Super Amino Liquid 7 Amp. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.