Жълт кантарион 700 мг/15 мл х 20 ампули

Продукт №: G004419
Код на производителя: 12278

Millepertuis Bio био-добавка 20 ампули

Super Diet ЖЪЛТ КАНТАРИОН БИО е най-биологично чистия, супер натурален екстракт от жълт кантарион срещу депресия, безсъние и тревожност!

Стандартизиран течен екстракт, с гарантирано Био качество, без съдържание на алкохол, изкуствени оцветители и консерванти!

100% естествени съставки под формата на ампули за пиене! Течната формула предполага пълното усвояване на всички активни компоненти за още по-бързо и ефективно действие!

Силно концентрираният екстракт в Жълт Кантарион Био действа като природен антидепресант, увеличавайки производството на серотонин в мозъка. Приемът на продукта подпомага и процесите на съня, провокирайки синтеза на мелатонин през нощта.

Най-добрата формула за добро настроение и спокоен сън, която уравновесява емоционалното състояние и допринася за повече спокойствие и увереност!

В 1 ампула от продукта се съдържа 700мг Жълт кантарион (цвят) воден екстракт.


41,61 лв. 26.10лв.

Начин на приемане

Приемайте по  една ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.

Каква цел има

Срещу депресия, безсъние и тревожност

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Жълт кантарион 700 мг/15 мл х 20 ампули

Добави коментар
Millepertuis Bio био-добавка 20 ампули Жълт кантарион 700 мг/15 мл х 20 ампули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.