Super Enzymes 180 таблетки Now Foods

Продукт №: G002021
Код на производителя: 2962

Храносмилателен ензим

Super Enzymes 180 таблетки Now Foods е многопрофилна формула, която съдържа комплекс от храносмилателни ензими. Продуктът на NOW е с предназначение здравословна храносмилателна система. С възрастта панкреасът произвежда все по-малко ензими, което води до затруднения при храносмилането. В допълнение, ензимите са нужни на тялото за редица метаболитни процеси. Ензимите се използват от организма за трудно смилаемата храна, за това той често остава в недостиг от тях. Включените в Super Enzymes бромелаин, панкреатин, папаин, липаза и амилаза оптимизират разграждането на мазнини, въглехидрати и белтъчини за максимално усвояване от организма. При болести, тютюнопушене или непълноценна диета, естественото производство на ензими също намалява. Това означава, че по-малко хранителни съставки се усвояват и самото усвояване е по-трудно за организма. Недостигът на ензими може да доведе до смущения в метаболизма, подуване на корема или образуване на киселини.

Начин на употреба: Една доза с всяко хранене.97,41 лв. 70.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка дневно.

Каква цел има

За добро храносмилане на хранителни вещества.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 180 дози
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Бетаин 200 мг 0%

За Пробиотици Виж всички 30 продуктa

Повечето учени дефинират пробиотиците като „живи микробни хранителни добавки, които влияят полезно и благотворно на човека, подобрявайки и оздравявайки вътрешния микробен баланс“. Въздействието на пробиотичните бактерии е изключително трудно да се обясни само чрез сега известните научни данни и наблюдения, вземайки под внимание наличието на милиарди бактерии в бактериалната екосистема на човека. Независимо от това, тяхното влияние върху човешката физиология е огромно и продължава да бъде обект на все повече наблюдения и нови научни факти.Най често срещаните пробиотоци са Ацидофилус и Бифидус.Те са приятелски бактерии, които подобряват жизнеността и трябва да съставляват 98% от чревната флора на здравите хора. Те заедно са необходими за постигане на оптимално здраве на храносмилателния тракт, за укрепване на черния дроб и кръвта и за повишаване на естествените ни защитни сили.

Коментари към Super Enzymes 180 таблетки Now Foods

Добави коментар
Храносмилателен ензим Super Enzymes 180 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Пробиотици на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.