SUPER GAIN 500гр

Продукт №: G002814
Код на производителя: JK09

Въглехидратен гейнър

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

SUPER GAIN е формула предназначена за спортуващи, качващи по-лесно мускулна маса и телесно тегло. Продуктът доставя градивен материал и енергийни компоненти, така необходими за ускорения мускулен растеж. SUPER GAIN  има висока биологична стойност,  защото за получаването му са използвани най-добрите  протеинови източници с млечен, яйчен и растителен произход. Силно заниженият прием на прости въглехидрати и изключването на такива с висок гликемичен индекс ще предпази организма от качването на телесни мазнини. Предимно сложните въглехидрати осигуряват възстановяването на гликогенните ресурси, необходими за качествен мускулен растеж.
Показания: SUPER GAIN   е изключително подходящ за начинаещи и  подрастващи спортисти с по-бавен метаболизъм, както и за хора страдащи от безапетитие, отпадналост или недохранване. Подпомага възстановяването след операции и различни заболявания.

Състав: Суроватъчен концентрат и соев протеинов изолат, малтодекстрин, декстроза, фруктоза, натурални аромати и подсладители.


16.79лв.

Начин на приемане

2-3 дозиращи лъжици (100 - 150гр.) се разтварят във вода, мляко или
друга напитка. За най-добри резултати консумиране на   2-3 дози дневно. Вечер преди лягане вземете една доза MILK&EGG PRO на JK NUTRITION.

Каква цел има

За качествен мускулен растеж от спортуващите лесно качващи маса или тези с по-бавен метаболизъм, но и за начинаещи и подрастващи.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 5
Количество в опаковка 500gr
Количестно на доза 100.00gr
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25gr 0%
Kалий 115mg 0%
Натрий 30mg 0%
Въглехидрати 68gr 0%
Мазнини (наситени) 2gr 0%
Общо Мазнини 3gr 0%
Холестерол 30mg 0%

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към SUPER GAIN 500гр

Добави коментар
Въглехидратен гейнър SUPER GAIN 500гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на , моля свържете се с нас на 0879202042.