Super Mass Gainer 6 lbs

Продукт №: G001682
Код на производителя: DN-023

Високо въглехидратен гейнър Super Mass Gainer 6 lbs

  • Марка: Dymatize Nutrition
  • Вкус: Банан, Ванилия, Млечен Шоколад

Dymatize Super Mass Gainer е комбинация от протеин и въглехидрати, осигуряващи максимално покачване на чистата мускулна маса. В този свой продукт Dymatize използва една нова технология наречена Zytrix - ензим, който подпомага усвояването на съставките на 100% като в същото време предпазва стомаха от дискомфорт.

В една доза  Super Mass Gainer се съдържат 1280 калории и 52 грама протеин. Идеална комбинация за онези, които трудно покачват мускулна маса. 


129.41лв.

Начин на приемане

Приемайте Dymatize Super Mass Gainer в зависимост от вашите нужди, като най-добре разделете една доза на три равни части и приемайте сутрин, преди и след вашата тренировка.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и килограми, повишава енергията и силата по време на тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 12 дози
Количество в опаковка 2.724 гр.
Количестно на доза 0.23 гр.

За Въглехидрати Виж всички 54 продуктa

Въглехидратите са едни от най важните съставки за стимулиране на енергийния баланс и за покачване на мускулна маса. Има два вида въглехидрати прости и сложни. Простите се усвояват от организма по бързо усвояват се мускула веднага и спомагат за по голям ефект, сложните въглехидрати са тези който се усвояват във време от организма. Въглехидратите са хранителни вещества важни за енергията на организма всяка една част от тялото се храни с въглехидрати за да има енергия.

Коментари към Super Mass Gainer 6 lbs

Добави коментар
Високо въглехидратен гейнър Super Mass Gainer 6 lbs Super Mass Gainer 6 lbs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Въглехидрати на Dymatize Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.