Super Slim 30 caps

Продукт №: G002820
Код на производителя: JK26

Фетбърнер от плодови екстракти

  • Марка:

Super Slim - най-силният фет бърнър. Иновативната съвременна формула от 6 натурални плодови екстракти с доказан в практиката ефект върху топенето на мазнините и интоксикацията на организмът. Много високата ефективност се дължи на прецизно подбраните съставки със синергично действие, както и на технологията за получаване им. Според експертите,от You Fang Science and Technology Co Ltd, Super Slim повишава екстремно мастния метаболизъм, намалява апетита и прочиства клетките от токсини и отпадъчни продукти, натрупани в тях вследствие некачествено хранене, лош въздух, тютюнопушене, окисление, радиация и др. В резултат на това кожата става по-млада, еластична и гладка.

Предупреждаваме че Super Slim е изключително силен дезинтоксикатор и изнасяйки отровите от вашите клетки в кръвообращението, през първите няколко дена ще усещате дискомфорт, съхнене на устата, виене на свят, може би и главоболие но не се плашете, това са симптомите на протичащият процес на дезинтоксикация. За да се отмият отровите пийте много вода- около  2-3 литра дневно.

 

Състав:  В 1 капсула:
-Екстракт от орех 57,00 mg
-Екстракт от камбоджанска тиква 37,20 mg
-Ябълкова к-на 47,15 mg
-Екстракт от киви 37,50 mg
-Фибри от таро 37,00 mg
-Екстракт от коняк на прах 47,15 mg
-Фибри от сладък картоф 37,00 mg


65.38лв.

Начин на приемане

Приемайте една капсула дневно преди закуска с вода. Пийте много вода през деня.

Практиката покава че да бъде извлечена ползаа от продукта е нужен приема на 2 опаковки в рамките на 2 месеца

Каква цел има

Топенето на мазнините и следствие на почистването от токсини- по-млада, гладка и еластична кожа,

Странични ефекти

Дехиддратация, загуба на апетит

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30caps
Количестно на доза 1.00caps

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Super Slim 30 caps

Добави коментар
Фетбърнер от плодови екстракти Super Slim 30 caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на , моля свържете се с нас на 0879202042.