Super Sport + Shaker 30 serv

Продукт №: G001005
Код на производителя: Cellc016

Протеин

  • Марка:
  • Вкус: Ванилия, Шоколад

Super Sport съдържа много ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, които да доведат до бързо усвояване на база протеини, за да отговорят на всяка цел. Super Sport е формулирана с хидролизиран суроватъчен протеин изолат за да създадете най-бързо действащ протеин. Хидролизиращи драстично протеин поддържа повишена усвояемост и способности, ви помага да получите повече енергия, изграждането на мускулите на всяка лъжичка. Подобно на печално известните спортни коли, Cellucor Super Sport е проектиран с една ясна цел в ума High Performance. Super Sport комбинира с високо качество, изключително чисти суроватъчни изолати протеин и hydrolosates заедно с глутамин и ВСАА на гориво мускулен растеж и подкрепа на бързото възстановяване.


148.52лв.

Начин на приемане

Sport Super трябва да се приема по време, когато тялото ви се нуждае от бързо усвояване на протеин - най-често сутрин след събуждане и в рамките на 30 минути след тренировка.

Каква цел има

За покачване на мускулна маса и възстановяване след тежки тренировки.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 serv
Количество в опаковка 1090 g
Количестно на доза 36.33 g
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 130 0%
Общо Мазнини 1g 2%
Холестерол 5 mg 2%

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Super Sport + Shaker 30 serv

Добави коментар
Протеин Super Sport + Shaker 30 serv не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на , моля свържете се с нас на 0879202042.