SUPER TEST Powder

Продукт №: G005191
Код на производителя: BN013

Тестостеронов модулатор

  • Марка:

Тестостеронът винаги е бил използван сред културистите, но за това си има сериозна причина и тя не е свързана единствено с високото либидо. Освен андрогенните функции, този хормон има мощен анаболен ефект върху човешкото тяло– ускорява синтеза на протеин и води до натрупване на мускулна маса.

Основното веществов Super Test е екстракт от билката Tribulus Tersetris, популярна у нас като Бабини зъби, която има доказани функции за подобряване естествените нива на тестостерон и спомага за повишаване на чистата мускулна маса, силата и издръжливостта по време на спортуване. Продукта има положителното действие на съставката за понижаване на кръвното налягане.


154.46лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по една доза сутрин и вечер преди хранене.

Каква цел има

Повишава нивото на тестостерон в организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.360кг.

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към SUPER TEST Powder

Добави коментар
Тестостеронов модулатор SUPER TEST Powder не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на , моля свържете се с нас на 0879202042.