Супер Вижън – очна формула с лутеин 90 капсули

Продукт №: G005798
Код на производителя: WN12

Очна формула с лутеин

Осигурява антиоксидантна защита.Подобрява зрителната острота.Понижава риска от развитие на катаракта /перде/ и макулна дегенерация.Укрепва очните капиляри и подобрява микроциркулацията.Намалява чувството на умора при работа с компютър.Предназначено е за хора  с определен риск от увреждане на лещата и макулата на ретината на очите.

Състав:

Екстракт от очанка лечебна - 100 мг; екстракт от американска боровинка - 50 мг; флорагло лутеин - 40 мг; екстракт от моркови - 25 мг; рутин - 25 мг; кверцетин - 25 мг.


34,79 лв. 31.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 - 3 капсули дневно.


Каква цел има

Намалява риска от възрастова макулна дегенерация, подобрява зрителната острота,


Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 капсули

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Супер Вижън – очна формула с лутеин 90 капсули

Добави коментар
Очна формула с лутеин Супер Вижън – очна формула с лутеин 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Webber Naturals, моля свържете се с нас на 0879202042.