SuperDrive Gaspari 240 гр

Продукт №: G001687
Код на производителя: G1112

Азотен буустер SuperDrive

Хранителната добавка на Gaspari Superdrive  е революционен предтренировъчен продукт!Отзивите са положителни, а ефектите гарантирани , а резултатите са видими още след първата тренировка .Аргинин алфа кетоглутарат, цитрулин, и цитрулин малат - ако не сте начинаещ вие със сигурност сте ги ползвали. Всеки един от тези суплементи е позната съставка в предртренировъчните формули.

Ако сте наясно с хранителните добавки сигурно сте чували за орнитин. Но до сега със сигурност не сте чували за орнитин малат или mitoDRIVE.

Съчетавайки орнитин и ябълкова киселина, учените от Gaspari Nutrition откриха мощна комбинация, която не само увеличава азотния оксид и повишава издръжливостта, но и съкръщава времето за възстановяване и дава сила. Това се дължи на оптимизация на цикъла на Кребс и намаляване на количеството амоняк в мускулната тъкан. Цитрулина е метаболитния прекурсор на аргинина, а орнитина е метаболитния прекурсор на цитрулина.

 

SUPERDRIVE  съдържа 5 грама mitoDRIVE , които подобряват производителността и напомпания ефект . Такава дозировка се използва за първи път в общоприетите стандарти тъй като е прекалено скъпа, но от Gaspari не се трвожим от този факт. Глицерол  е царя на обема, но за жалост най-добрите видове са в течна форма.Оцетната киселина е силен оптимизатор на млечна киселина и се използва главно за увеличаване на издръжливостта. От уникалната комбинация на тези две съставки се получава един уникален  продукт за сила и издръжливост. Това е технологията GLYCOSPAN. Крайният резултат е триацетин в течна форма.

Изследователите от Gaspari трябваше да измислят как да го имплементират в този нов предтренироцвъчен продукт. След специален процес на сушене - microencapsulation се получава супер съставката GLYCOSPAN. Един съвсем различен  продукт. Пробвайте Gaspari Superdrive и се уверете сами! SuperDrive, не е още един зареден с излишни съставки продукт - това е прецизно дозиран предтренировъчен суплемент, специално разработен за да ви достави точно това, от което имате нужда докато тренирате.


108,00 лв. 88.00лв.

Начин на приемане

Приемете 1 доза(6г) 30-40 мин преди тренировка. Препоръчително е да се приема 1 час след хранене.

Каква цел има

ГАРАНТИРА БРУТАЛНА СИЛА, ИЗДРЪЖЛИВОСТ и НЕЧОВЕШКО НАПОМПВАНЕ!

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 240 грама

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към SuperDrive Gaspari 240 гр

Добави коментар
Азотен буустер SuperDrive SuperDrive Gaspari 240 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на Gaspari Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.