Супра Феним 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005935
Код на производителя: PV - 53

Основна грижа за женското здраве

Супра Феним 60 желатинови капсули PureVital съдържа фитоестрогени, които се срещат в различни растения: в червената детелина, азиатското лечебно растение кудзу, а също така и в хмела. Капсулите "Супра Фемин" спомагат за естественото намаляване на оплакванията в "критическата възраст", а също така и да изглежате по-добре.


Една капсула Супра Фемин на Pure Vital съдържа:

Кудзу - 50.000 мг: Бобовото растение кудзу (Pueraria lobata) съдържа редица полезни изофлавони (фитоестрогени), включително дайдзеин и глицитин (близки по структура до изофлавона генистеин от соеви зърна). Фитоестрогените от кудзу могат също като соевите изофлавони да регулират хормоналния баланс по време на менопаузата и да облекчават проблемите на менопаузата.


Червена детелина (8% екстракт) - 40.000 мг: Изофлавоните от червена детелина могат да повлияят върху физиологичния ефект на природните стероидни хормони. Те се свързват със същите рецептори като естествения естроген, но с по-малко въздействие.


Сладка бяла лупина (Сладко коренче) - 180.000 мг: Сладката лупина на прах съдържа около 60 процента протеини. В лупината няма пурини, и по тази причина тя е алкална. Включва много известни ценни вещества, по-специално всички незаменими аминокиселини, много минерали, има високо съдържание на желязо и много ниско съдържание на нишесте.


Хмел - 100.000 мг: Активните съставки на Хмела включват флавоноиди, херниарин, умбелиферон. Той има болкоуспокояващо, антисептично, диуретично и успокоително действие. Като лечебно средство хмелът се използва за лечението на различни заболявания. Препоръчва се при климактерични нервни оплаквания, възпаление на жлъчните пътища, жлъчния мехур, при безсъние,нервна възбуда.


Картофени фибри - 125.000 мг: Картофените влакнини помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули. 


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите.


45,92 лв. 32.40лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Супра Феним 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Основна грижа за женското здраве Супра Феним 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.