Суроватъчен протеин изолат 2268 гр Now Foods

Продукт №: G001466
Код на производителя: 2139

Whey Protein Isolate

  • Марка: NOW Foods
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

Суроватъчен протеин изолат 2268 гр Now Foodse добит чрез микрофилтрация, чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate). Този протеин се счита се за най-висок клас протеин (по-качествен от суроватъчния концентрат). Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Whey Protein Isolate на NOW Sports съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Protein Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Аминокиселинният профил на Whey Protein Isolate е отличен и Ви доставя необходимите аминокиселини и то в точната пропорция. Продукта на NOW подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Най-удачното време за прием на изолата е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да започнете качествено възстановяване на мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта).

Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.198,00 лв. 178.20лв.

Начин на приемане

Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.

Каква цел има

За възстановяване след тежка тренировка.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 73
Количество в опаковка 2268 гр.
Количестно на доза 31.07 гр.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 50 g 100%
Натрий 175 mg 7%
Калории от мазнини 15 0%
Общо Калории 250 0%
Общо Мазнини 2 g 3%
Холестерол 10 mg 3%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Суроватъчен протеин изолат 2268 гр Now Foods

Добави коментар
Whey Protein Isolate Суроватъчен протеин изолат 2268 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.