Суроватъчният протеин изолат 2268 гр Now Foods

Продукт №: G001463
Код на производителя: 2174

Whey Protein Isolate

Суроватъчният протеин изолат 2268 гр Now Foods e добит чрез микрофилтрация, чрез кръстосан поток при ниска температура (Cross-Flow-Microfiltration Whey Protein Isolate). Този протеин се счита се за най-висок клас протеин (по-качествен от суроватъчния концентрат). Чистият изолат е филтриран по-добре от концентрата и има по-малко количество мазнини и въглехидрати. Whey Protein Isolate на NOW Sports съдържа неденатуриран протеин и високи количества биоактивни протеинови фракции. Счита се, че суроватъчният протеин е с най-високо качество тъй като има най-висока биологична стойност и се усвоява най-бързо от организма. Whey Protein Isolate има най-високо съдържание на най-важните аминокиселини - тези с разклонена верига (BCAA) и на глутамин, които осигуряват положителен азотен баланс. Продукта на NOW подобрява възстановяването след тренировка и осигурява необходимия градивен материал за мускулите. Най-удачното време за прием на изолата е веднага след тренировка (това е най-важното хранене за деня - трябва да започнете качествено възстановяване на мускулните влакна след тежката тренировка) и сутрин веднага след събуждане (за прекратяване на катаболните процеси възникнали през нощта).

Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.


222,00 лв. 178.00лв.

Начин на приемане

Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.

Каква цел има

За възстановяване след тежка тренировка. Приемайте продукта по 3 пъти на ден.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 81
Количество в опаковка 2268 гр.
Количестно на доза 28.00 гр.

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към Суроватъчният протеин изолат 2268 гр Now Foods

Добави коментар
Whey Protein Isolate Суроватъчният протеин изолат 2268 гр Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.