Sustained Release Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капс

Продукт №: G002594
Код на производителя: 14707

Алфа Липоева Киселина

Alpha Lipoic Acid е много мощен антиоксидант – както сама по себе си, така и като силен активатор на витамините Е и С. Тя може драстично да възстанови антиоксидантните свойства на тези витамини, дори и след като те вече са неутрализирали достатъчно много свободни радикали. 

Alpha Lipoic Acid също така засилва производството на глутатион и силно помага за усвояването на коензим Q10 - два също незаменимо важни антиоксиданта. Поради това, че се разтваря във вода и мазнини, алфа-липоевата киселина може да се придвижва с лекота във всички компоненти на клетката и да премахне свободните радикали. 


40,33 лв. 28.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула дневно.

Каква цел има

Силен антиоксидант и активатор и помощно средство за усвояването на Витамин С и Витамин Е.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 300 мг 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Sustained Release Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капс

Добави коментар
Алфа Липоева Киселина Sustained Release Alpha Lipoic Acid 300 мг 60 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на HAYA Labs, моля свържете се с нас на 0879202042.