Свещен Босилек / Тулси 450 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G005003
Код на производителя: 15493

Естествен антиоксидант за подсилване на имунната система

Свещен Босилек / Тулси 450 мг 60 капсули Nature's Way е една от най-ценените билки в Индия. Тулси в превод означава „несравним”. Индийците вярват, че тулси всъщност е богиня, явяваща се под формата на растение, която има огромна духовна и лечебна сила. Различните варианти на свещения босилек, могат да имат аромати на мента, чесън, лимон или сладък корен. Листата са онези, които най-често се използват с лечебни цели, въпреки че всички части от растението имат специфично предназначение в билколечението. Свещеният босилек е богат на биологично активни вещества, като цинк, калций, желязо и витамините А и С. Тонизира нервната система и подпомага дейността й. Допринася за достигането на кислород до клетките в организма. Подкрепя функциите на имунната система. Мощен антиоксидант. Притежава адаптогенно действие.

Приложение:

Изявен адаптоген. Допринася : за поддържане на издръжливостта; за нормалната функция на нервната и имунната системи, сърцето, белите дробове и черния дроб; за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Да не се приема при бременост и кърмене . Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула, 2 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн.доза
Свещен босилек екстракт от лист
2.5% урсолова киселина
450 mg 900 mg

50,08 лв. 32.30лв.

Начин на приемане

Консумирайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

Укрепван имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Свещен Босилек / Тулси 450 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен антиоксидант за подсилване на имунната система Свещен Босилек / Тулси 450 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.