Razberi-K

Продукт №: G003969
Код на производителя: 263-5120

МАЛИНА КЕТОНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Swanson razberi-K с малинови кетони съдържа така препоръчваният от докторите по цял свят малинов кетон, този кетон открит в малините да може да поддържа задравословна загуба на тегло. Взимането само на една капсула Razbery-K два пъти дневно ви дава повече кетонна енергия, отколкото една голяма купа пресни плодове и то на много по-ниска цена, отколкото самия плод. Swanson razberi-K е за тези, които търсят хранителна добавка без стимуланти за здравословна, поддържаща теглото програма.


15.12лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула 2 пъти дневсно с вода и храна

Каква цел има

Сваляне на килограми

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Razberi-K

Добави коментар
МАЛИНА КЕТОНИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ Razberi-K не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.