Syntha 6 BSN 1320 гр

Продукт №: G001603
Код на производителя: BSN0635

Протеинова матрица

  • Марка: BSN
  • Вкус: Банан, Бисквита и Сметана, Ванилия, Карамел, Млечен Шоколад, Ягода

Syntha 6 BSN 1320 гр е уникална протеинова матрица. Може да бъде наречен единствено съвършеният протеинов шейк с гъстота на пудрата, страхотни вкусове, качествени протеинови източници и добавени ензими и други хранителни вещества, без вредния аспартам. Syntha-6 съдържа протеинови източници, които осигуряват уникален и допълващ се профил от аминокиселини и нива на тяхната абсорбция. Използването на Syntha-6 между или едновременно с храненията осигурява непрекъснат приток на аминокиселини във времето, като в същото време засища чувството на глад и оптимизира възстановяването на тялото. Матрицата поддържа повишени нива на концентрация на аминокиселини и азот до 7 часа, взависимост от хранителните нива на потребителя и нивото на физическа активност.


Глутаминови пептиди
Те служат като продуктивни източници на глутамин за поддържане на глутаминовите запаси в цялото тяло и следователно на мускулния протеинов баланс.
Биоактивни ензими за усвояване на протеина (Aminogen и Папаин)

Тази система за оползотворяване на протеина подпомага оптималното протеиново разграждане и абсорбиране, което включва поемането на аминокиселини от тъканите.


МСТ (Средноверижни триглицериди) и EFA (Есенциални мастни киселини)
МСТ представляват бързо изгарящ енергиен източник. Те подпомагат окисляването на мазнините през въглехидратите и могат да контролират апетита. Бързо се абсорбират в тънкото черво и се пренасят директно към черния дроб. Те не се произвеждат от тялото и трябва да се приемат допълнително, за да компенсират недостига си. Също така подпомагат сърдечно – съдовата система.


Аминокиселини с разклонена верига (ВСАА)
Както и други основни и неосновни аминокиселини:съдържат повече от достатъчни количества от всяка аминокиселина, необходима в човешкия организъм.

Фиброва матрица
Фибрите поддържат стомашно чревното здраве, могат да спомогнат за регулиране на апетита и поддържат нивата на кръвната захар в нормални стойности. Освен това помагат за още по-добро усвояване на протеина.

Начин на употреба:
След ставане, преди и след тренировка, като заместител на хранене.


92,00 лв. 57.35лв.

Начин на приемане

Приемайте след ставане, преди и след тренировка или като заместител на хранене.

Каква цел има

SYNTHA-6  подпомага натрупжането на мускулна  маса и бърз растеж , белтъчния синтез , по-бързо  възтановяване и контрола на теглото .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 1300г
Количестно на доза 43.33г
Съставка Грамаж Процент
Протеин 22г 0%
Kалий 180г 0%
Натрий 180мг 0%
Въглехидрати 14г 0%
Захари 0%
Фибри 0%
Мазнини (наситени) 0%
Общо Мазнини 0%
Холестерол 55мг 0%

За Протеинови Матрици Виж всички 45 продуктa

Протеиновата матрица представлява съвкупност от бързи и бавни протеини. Трите най-популярни източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Те спомагат за най-бързо възстановяване след тежко физическо натоварване. Протеиновите матрици се използват главно за покачване на мускулна маса и по бързо възстановяване.Многокомпонентните протеини са перфектните продукти за всеки който търси максимума от всеки един продукт както и чисто възстановяване и набавяне на нужното количество протеинов източник

Коментари към Syntha 6 BSN 1320 гр

Добави коментар
Протеинова матрица Syntha 6 BSN 1320 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеинови Матрици на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.