Syntha 6 Isolate BSN 908 гр

Продукт №: G001601
Код на производителя: BSN6610

Протеинова матрица от изолати

  • Марка: BSN
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

Syntha 6 Isolate BSN 908 гр е микс от суроватъчен и млечен изолат. Протеинова формула, състояща се изцяло от суроватъчен изолат, който доставя аминокиселини с различно времево освобождаване. Иновативна протеинова пудра, направена 100% от изцяло суроватъчен протеин изолат. Формулата е бленд от 50/50 суроватъчен изолат и млечен протеин изолат (висококачествен източник на бавно-разградим казеин). Уникалната формула на протеиновата матрица - ISOLAST, доставя микс от протеини с бързо и бавно усвояване, което доставя умерен и постоянен поток на аминокиселини за оптималното възтановяване на мускулите. Приемът на Syntha-6 Isolate гарантира положителните страни на бързоусвоимия суроватъчен изолат, но също така и поетапното освобождаване на аминокиселини посредством казеина – всичко това, за да се получи уникалният следтренировъчен шейк. Със сравнително малкото количество калории и мултифункционалния бленд от бързи, и бавни протеинови източници Syntha-6 Isolate е удачен за прием, и между храненията или преди лягане.

Предназначение:

  •     Мускулната маса и растеж
  •     Белтъчния синтез
  •     Възтановяването
  •     Храненето
  •     Контрол на теглото


Начин на употреба:

Преди и след тренировка, сутрин на гладно.


95,00 лв. 59.20лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте преди и след тренировка или сутрин на гладно .

Каква цел има

SYNTHA-6 ISOLATE подпомага натрупжането на мускулна  маса и бърз растеж , белтъчния синтез , по-бързо  възтановяване и контрола на теглото .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 23
Количество в опаковка 908 г.
Количестно на доза 39.48 г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25г 0%
Натрий 190мг 0%
Въглехидрати 0%
Захари 0%
Фибри 0%
Мазнини (наситени) 500мг 0%
Общо Мазнини 150мг 0%
Холестерол 15мг 0%

За Суроватъчен изолат Виж всички 61 продуктa

Суроватъчния изолат се счита за най-висок клас протеин и е по-качествен от суроватъчния концентрат. В него се съдържат наи малко проценти мазнини и въглехидрати и се усвоява най-бързо от организма. 

Коментари към Syntha 6 Isolate BSN 908 гр

Добави коментар
Протеинова матрица от изолати Syntha 6 Isolate BSN 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчен изолат на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.