Micellar Creme Syntrax 908 гр

Продукт №: G001553
Код на производителя: 2440

Мицелен Казеин протеин

  • Марка: Syntrax
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

Micellar Créme™ е казеинов протеинов прах, който съдържа най-висококачествения мицелен (естествен) казеин. Естественият казеин е един от най-висококачествените протеини, познати за човешкото хранене. Мицелният казеин се освобождава във времето заради бавното си абсорбиране в червата. Това прави естествения казеин най-предпочитания протеин за приемане преди лягане. Също така се препоръчва за тези, които искат да ограничат дневния си прием на калории. Заради бавното си абсорбиране, мицелният казеин  създава чувство за наситеност. Micellar  Créme е перфектното допълнение към диетите за загуба на тегло, тъй като гарантира така необходимия прием на висококачествен протеин, като помага на хората да контролират приема си на калории.

 


70.00лв.

Начин на приемане

Приемайте вечер преди сън или през деня като заместител на хранене.

Каква цел има

Казеинът е бавноусвоим протеин , който осигурява продължителен и сигурен приток на аминокиселини в организма . Micellar Creme е подходящ за прием вечер преди лягане, защото помага за възстановяването на мускулатурата по време на сън.  

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 32
Количество в опаковка 958г.
Количестно на доза 29.94г.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20г. 0%
Kалий 220мг. 0%
Натрий 85мг. 0%
Въглехидрати 5г. 0%
Захари 5г. 0%
Холестерол 20мг. 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Micellar Creme Syntrax 908 гр

Добави коментар
Мицелен Казеин протеин Micellar Creme Syntrax 908 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на Syntrax, моля свържете се с нас на 0879202042.