SYNTRAX - R - 90 капсули

Продукт №: G001559
Код на производителя: 2366

R-изомерна алфа-липоева киселина

Повечето добавки на пазара с АЛК съдържат и двата (S и R) изомера.  R-изомерът е естествен, докато S-изомерът не е и има неблагоприятен ефект върху организма.Медицинските изследвания показват, че АЛК влияят положително върху инсулиновата чувствителност и успешно се справя със свободните радикали. Приемът на АЛК повишава чистата мускулна маса и намалява количеството подкожни мазнини. АЛК подобрява настроението и умственото състояние . Приемането на Syntrax R е един чудесен начин да си гарантирате слабо, стегнато и здраво тяло.


62.79лв.

Начин на приемане

Да се приема задължително с храна, поради риск от падане на кръвната захар.

Каква цел има

Syntrax R е мощен антиоксидант , който подобрява настроението , неутрализира свободните радикали  и забавя процесите на стареене .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Алфа липоева киселина-АЛА 100 мг. 0%

За Алфа-Липоева киселина Виж всички 18 продуктa

Алфа-Липоева киселина се използва главно за  предпазване от дегенерация на периферната нервна система, както и за контрол на нивата на кръвната захар при хора страдащи от диабет. Спомага за детоксификация на черния дроб от вредни метални съединения, защитава нервните тъкани срещу окислителни процеси при висок стрес и намалява нивото на холестерола в кръвта. 

Коментари към SYNTRAX - R - 90 капсули

Добави коментар
R-изомерна алфа-липоева киселина SYNTRAX - R - 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Алфа-Липоева киселина на Syntrax, моля свържете се с нас на 0879202042.