Trophix Syntrax 2270 гр

Продукт №: G001563
Код на производителя: 2492

Бленд от Мицеларен Казеин, Яйчен Протеин и Суроватъчен концентра

  • Марка: Syntrax
  • Вкус: Ванилия, Шоколад, Ягода

Казеинът е основния протеинов източник в TROPHIX 5.0. Мицеларният казеин е бавноразградим протеин, който се усвоява в тялото за дълъг период от време. Той осигурява на тялото както продължителен приток на аминокиселини, така и дългoтрайно усещане за ситост.TROPHIX 5.0 съдържа и суроватъчен протеин концентрат, яйчен албумин и глутаминови пептиди. Суроватъчният протеин е бързоусвоим протеин, който стимулира имунната система и доставя   аминокиселини, тогава, когато тялото има най-голяма нужда от тях сутрин и след тренировка. Яйчният албумин е протеинът със най-близкият до човешкия протеин аминокиселинен профил, като със своята среднобърза усвояемост, той е еднакво подходящ като заместител на храната, следтренировъчно възстановяване, нощен протеин и като анаболен фактор за изграждане на мускулната тъкан. Като комбинира свойствата на тези протеини, TROPHIX 5.0 се превръща в съвършената протеинова матрица, която покрива всички краткосрочни и дългосрочни цели.


110.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Смесете една лъжичка с 200гр вода или мляко. Консумирайте Trophix от два до три пъти на ден, за да отговаряте на вашите нужди от протеин. Най-доброто време за консумация на протеин е веднага след ставане сутрин, след интензивна тренировка, преди лягане. 

Каква цел има

За покачване на мускулна маса.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 78
Количество в опаковка 2.270 кг.
Количестно на доза 0.03 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20г. 0%
Kалий 140 мг. 0%
Натрий 140мг. 0%
Въглехидрати 5г. 0%
Захари 2г. 0%
Общо Калории 100 ккал. 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към Trophix Syntrax 2270 гр

Добави коментар
Бленд от Мицеларен Казеин, Яйчен Протеин и Суроватъчен концентра Trophix Syntrax 2270 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на Syntrax, моля свържете се с нас на 0879202042.