T3 180caps.

Продукт №: G003584
Код на производителя: S055

хранителна добавка за намаляне на тегло

  • Марка:

Хормоните на щитовидната жлеза стимулират съединение, наречено T-3, работата на щитовидната жлеза е да отделя хормони това от своя страна, води до увеличаване на клетъчните ензими, които контролират всички клетъчни процеси, което влияе върху вашия метаболизъм, или колко бързо да се горят калории.


70.97лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 капсула 3-4 пъти

Каква цел има

Горене на калории

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 180
Количестно на доза 3.00

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към T3 180caps.

Добави коментар
хранителна добавка за намаляне на тегло T3 180caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.