Татами за Карате и Таекуондо 2.5 см

Продукт №: G007045
Код на производителя: A150

Настилка за бойни изкуства

  • Марка:

Татами за Карате и Таекуондо 2.5 см са обратими (двустранни) настилки със скрепителни елементи тип пъзел. Позволява много лесно подреждане и не се размества. Също така карате и таекуондо татамито позволява много бързо разглобяване и лесно съхраняване, благодарение на леката материя. Предлагат се в различна дебелина - 2, 2.5, 3 и 4 см. Изработени са от EVA (етилен винил ацетат - съполимер на етилен и винил ацетат). Предпазва от удари, устойчив на влага, антибактериален, маслоустойчив, антистатичен, нетоксичен, щадящи околната среда.


53.90лв.

За Тренировъчни оръжия и аксесоари Виж всички 60 продуктa

Тренировъчни оръжия и аксесоари.Това е категория, в която ще откриете тренировъчни чукове, боксови аксесоари, ММА  и други бойни изкуства. Чрез тренировъчните оръжия са един от най-интензивните и функционални начини на тренировки, които могат да бъдат изпълнени.

Коментари към Татами за Карате и Таекуондо 2.5 см

Добави коментар
Настилка за бойни изкуства Татами за Карате и Таекуондо 2.5 см не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тренировъчни оръжия и аксесоари на , моля свържете се с нас на 0879202042.