Татами за Карате и Таекуондо Pro HQ 3 см

Продукт №: G007049
Код на производителя: A4575

Трислойна настилка за бойни изкуства

  • Марка:

Татами за Карате и Таекуондо Pro HQ 3 см е настилка със закрепяне тип пъзел. Има ниско тегло за лесно съхранение. Предлагаме Pro-HQ татами с резлични дебелини от 2 и 3 см. Изработени са от EVA (етилен винил ацетат - съполимер на етилен и винил ацетат). Не се плъзга, предпазва от внезапни падания, устойчив е на влага, антибактериален, химически устойчив, антистатичен, нетоксичен, и щадящ околната среда. Размерът на всяка плочка татами е 1 кв м, а плътноста е 50%. Има две страни в червен и син цвят. Трислойно татами със сива вътрешност и две лица.

 


93.35лв.

За Тренировъчни оръжия и аксесоари Виж всички 60 продуктa

Тренировъчни оръжия и аксесоари.Това е категория, в която ще откриете тренировъчни чукове, боксови аксесоари, ММА  и други бойни изкуства. Чрез тренировъчните оръжия са един от най-интензивните и функционални начини на тренировки, които могат да бъдат изпълнени.

Коментари към Татами за Карате и Таекуондо Pro HQ 3 см

Добави коментар
Трислойна настилка за бойни изкуства Татами за Карате и Таекуондо Pro HQ 3 см не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тренировъчни оръжия и аксесоари на , моля свържете се с нас на 0879202042.