Taurin 120 Caps.

Продукт №: G003546
Код на производителя: 739

Аминокиселина

  • Марка:

Taurin участва в голяма част от обменни процеси и е предпочитана от трениращите най-вече заради дейсвието си като уголемител на клетките. Taurin увеличава действието на инсулина, съответно намалява резистентността на тялото към него. Също така, предпазва организма от токсични вещества или спира тяхното действие. Донякъде може да увеличи стойностите на холестерола, работата на черния дроб и функциите на ретината. Не напразно Taurin е незаменима съставка в повечето продукти.


33.40лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Една,две капсули на ден

Каква цел има

Повишаване на силата и енергията. Неутрализира уморота.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 0.78мг. 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 9мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 1мг. 0%
Таурин 840мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Taurin 120 Caps.

Добави коментар
Аминокиселина Taurin 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.