TAURINE 400 г

Продукт №: G002194
Код на производителя: t40

Таурин.

  • Марка:

Като несъществена амино киселина , таурин е един от най-разпространените аминокиселини в тялото, които са част от централната нервна система , белите кръвни клетки , мозъка и скелетни мускули . Тя може да помогне за подобряване на производителността и фокуса.
 ALLMAX  Тауринът е чист , без миризма , неподсладен бял кристален прах, който се смесва лесно .
Подобно на глутамин , таурин може също да се счита за условно есенциална аминокиселина , тъй като по време на екстремно физическо изтощение на организма не произвежда достатъчно и е необходимо допълване .


36.97лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте една порция (3 г или ¾ ч.л.) на таурин 30 минути преди хранене.

Каква цел има

Мощен източник на енергия.

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 133 дози
Количество в опаковка 400 г
Количестно на доза 3.01 г
Съставка Грамаж Процент
Таурин 400 мг 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към TAURINE 400 г

Добави коментар
Таурин. TAURINE 400 г не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.