TAURINE 50gr

Продукт №: G002816
Код на производителя: JK12

Таурин

  • Марка:

TAURINE е аминокиселина с антикатаболен (мускулопредпазващ) ефект и е предпазваща мускулната тъкан от разграждане следствие на интензивните тренировки. Засилва транспортирането на глюкозата и аминокиселините в мускулните клетки. Стимулира  енергийното ниво и тонизира нервната система. Ободрява и придава чувство за свежест и води до повишаване на концентрацията. Увеличава действието на глутамина, аминокиселините, прохормоните, НМВ и др. Намира приложение и като антиоксидант и средство за намаляване нивото на холестерол.

 

Опаковка: 50 гр 100% чист таурин.13.29лв.

Начин на приемане

1 чаена лъжичка без връх (2.5 g) с чаша вода се приема 30 – 40 минути преди тренировка и веднага след нея.

Каква цел има

Преване на муслулната тъкан от рзграждане, енергизиране и стимулиране на транспортът на глюкоза. Увеличава действието на редица важни елементи и контролира нивата на холестерол.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 20
Количество в опаковка 50gr
Количестно на доза 2.50gr

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към TAURINE 50gr

Добави коментар
Таурин TAURINE 50gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.