Течен натурален витамин D3 30 мл Calivita

Продукт №: G004740
Код на производителя: CV0178

D-drops

Течен натурален витамин D3 30 мл Calivita има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания,  някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

Продължителният дефицит на витамин D увеличава риска от следните заболявания:

  • слаби кости
  • чести костни фрактури
  • чести инфекции
  • дихателни инфекции
  • сезонна депресия
  • мускулна слабост

Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.


Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 до 3 капки дневно

Съдържание:
30 µg - Витамин D3


76,13 лв. 43.20лв.

Начин на приемане

1 до 3 капки дневно

Каква цел има

Набавяне на витамин D

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 30мкг 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Течен натурален витамин D3 30 мл Calivita

Добави коментар
D-drops Течен натурален витамин D3 30 мл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.