Термо одеало за къмпинг и туризъм 180 х 105 см

Продукт №: G006772
Код на производителя: 600180

Одеало от метализирано фолио

Термо одеало за къмпинг и туризъм 180 х 105 см е изработено от метализирано фолио. Одеалото се състои от многослойна пореста структура, която позволява да пропуска влагата, която излиза от тялото. Термо одеалото не замества, а допълва спалните чували. Помага да се запази топлината при екстремни условия. Може да бъде използвано за предпазване на продукти или предмети от слънчевите лъчи. Не пропуска вятър и вода, остава еластично дори при отрицателни температури. В сгънато положение одеалото е с компактни размери, което означава, че отговаря на основните изисквания за къмпинг артикулите. За премахване на петна да не се използват разтворители. Да не се сгъва, когато е мокро. Одеалото не влошава качествата си с течение на времето.


22.00лв.

За Спални чували Виж всички 11 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове спални чували за малки и големи. Те са супер удобни, много леки и практични.

Коментари към Термо одеало за къмпинг и туризъм 180 х 105 см

Добави коментар
Одеало от метализирано фолио Термо одеало за къмпинг и туризъм 180 х 105 см не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Спални чували на Maxima, моля свържете се с нас на 0879202042.