Термобельо дамска блуза с висока яка BLACK Raptor

Продукт №: G007311
Код на производителя: 1TD DB-2032-1BL

Термо блуза с дълъг ръкав

  • Марка: Raptor HS
  • Размер: L, M, S, XL, XXL

Термобельо дамска блуза с висока яка BLACK Raptor отстранява телесната влага, запазва топлината на тялото и създава усещане за сухота. Материята съчетава качествата на вълната - мерино (26%) и полиестера (74%), които са перфектната комбинация за този тип дреха. Вълната е естествения материал еволюирал, за да защитава от студ, а полиестера придава необходимата еластичност и здравина като нежно обгръща тялото. Тази комбинация е проектирана да осигурява комфорт при директен контакт с кожата и е подходяща дори за чувствителна кожа. Отличните абсорбиращи и изолиращи качества на дрехата спомагат за създаване на постоянен микроклимат, създавайки усещане за удобство по времена лов, риболов, каране на ски или спортуване дори и при студено време. Производството е българско.


39.00лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Термобельо дамска блуза с висока яка BLACK Raptor

Добави коментар
Термо блуза с дълъг ръкав Термобельо дамска блуза с висока яка BLACK Raptor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на Raptor HS, моля свържете се с нас на 0879202042.