Термобельо мъжка термо блуза GREEN Raptor

Продукт №: G007314
Код на производителя: 1TM DB2032-1 GREEN

Блуза с дълъг ръкав поло

  • Марка: Raptor HS
  • Размер: L, M, XL, XXL, XXXL

Термобельо мъжка термо блуза GREEN Raptor е изработена от материал със съдържание на вълна мерино (26%) и полиестер (74%) - перфектна комбинация за употреба при дейности на открито. Специалната плетка осигурява необходимата еластичнот без прекалена стегнатост по тялото. Създадена да осигурява комфорт при директен контакт с тялото, подходящо е за чувствителна кожа, отстранява телесната влага, запазва топлината на тялото и създава усещане за сухота. Отличните абсорбиращи и изолиращи качества на термо бельото спомагат за създаване на постоянен микроклимат, създавайки усещане за удобство по времена лов, риболов, каране на ски или спорт дори и при студено време. Производството е българско.


39.00лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Термобельо мъжка термо блуза GREEN Raptor

Добави коментар
Блуза с дълъг ръкав поло Термобельо мъжка термо блуза GREEN Raptor не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на Raptor HS, моля свържете се с нас на 0879202042.